Tevreden klanten

M.Ex.T. werd in 1993 opgericht en is gevestigd in Roeselare. Ondertussen zijn ze marktleider in België op vlak van EHBO kits en hebben ze ook dochterondernemingen in Nederland en Duitsland. Voor dit internationaal bedrijf nam ProFunctional de ERP-flow onder handen.

M.Ex.T.

-

Progicon is een softwareontwikkelaar die PLC programmering door en door kent. Met Progicon hebt u een gids bij de hand die u wegwijs maakt in systemen zoals Siemens Step7, TIA Portal, Win CC (Flexible, Starter, Rockwell Micro800 en vele anderen). 

PROGICON

-

AAVOS International bvba beschikt over een breed gamma van online process meetinstrumenten voor allerhande toepassingen in de chemische, petrochemische, olie, gas, voeding en Pharma industrie. 

AAVOS International

-

Cool Rent Services bvba is een verhuurorganisatie van koeltechniek met vestiging in Diksmuide. Dankzij de jarenlange ervaring zorg Cool Rent Service voor de juiste oplossing van uw koelprobleem. 

Cool Rent Services bvba

-

European Tech Serv werd opgericht in 1995 en handelde in onderdelen voor bemonsteringssystemen voor de Petro-Chemische industrie. Sinds 1997 ontwerpt en bouwt ETS NV zijn eigen bemonsteringssystemen.

European Tech Serv

-

Op zoek naar een klantgerichte ERP oplossing?