Automatisatie van documentverwerking

Continia Document Capture maakt het mogelijk om in MS Dynamics NAV of MS Dynamics 365 Business Central uw inkoopfacturen d.m.v. OCR scanning te importeren en te verwerken van ontvangst tot registratie.

Document Capture beperkt zich niet enkel tot inkoopfacturen maar laat u ook toe om bvb. getekende zendnota's in te scannen en automatisch te koppelen aan de klant en/of geboekte zendnota in MS Dynamics NAV of Business Central.

Automatische gegevensregistratie

PDF files worden automatisch gedownload vanaf een vooraf ingesteld e-mailadres en verwerkt door gebruik te maken van bekroonde OCR technologie. Dit zonder enige tussenkomst van de gebruiker. Papieren document worden gescand door gebruik te maken van een desktop- of een netwerkscanner en volgen dezelfde stroom als PDF files. 

Alle relevante informatie in documenten wordt automatisch geïnterpreteerd en ingevuld in de juiste velden in Microsoft Dynamics NAV, waardoor inkomende documenten snel en efficiënt worden geregistreerd. 

Factuurverwerking en -beheer

Continia Document Capture stroomlijnt het verwerken en beheren van inkoopfacturen met veel nieuwe functies zoals: automatische verkoperdetectie, documentoverzichten, binnenkomende registratie en veel meer.

Door de 3-way match, kunnen facturen automatisch worden gekoppeld aan bestaande aankooporders of ontvangstbonnen. Het boeken en het goedkeuren kan ook automatisch verlopen wanneer de bedragen binnen vooraf ingestelde drempels vallen. 

Goedkeuringsflow voor iedereen 

Het goedkeuren van facturen kan direct in Microsoft Dynamics NAV of online waardoor iedereen binnen de organisatie toegang heeft tot de goedkeuringsworkflow. 

Goedkeurders kunnen de originele factuur op het scherm zien en accepteren, in de wacht zetten, doorsturen naar een andere persoon binnen de onderneming om na te zien of goed te keuren. Opmerkingen kunnen ook makkelijk worden toegevoegd. 

Dankzij het Continia Web Approval Portal kunnen alle medewerkers zonder directe toegang tot MS Dynamics NAV of MS Dynamics 365 Business Central gebruik maken van dezelfde mogelijkheden om facturen en andere documenten goed te keuren. Het maakt niet uit waar de werknemer zich bevindt zolang er maar internettoegang is. 

Op zoek naar een klantgerichte ERP oplossing?