optimaliseer magazijnprocessen met een mobiele wms-oplossing voor Microsoft Dynamics nav of business central

Mobile WMS van Tasklet Factory biedt ondersteuning voor werkprocessen in magazijnen en kan worden geïntegreerd in de standaardfuncties van Dynamics NAV. 

De app heeft een prachtige grafische en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface die kan worden geconfigureerd op basis van de behoeften van afzonderlijke gebruikers. 

Uw magazijnmedewerkers worden met de app efficiënter en maken minder fouten. Mobile WMS biedt namelijk de tools en informatie die nodig zijn om effectief te kunnen werken. 

De oplossing is eenvoudig te installeren.

 

voordelen 

Integratie in Dynamics NAV of Business Central

Mobile WMS van Tasklet Factory wordt volledig geïntegreerd in Dynamics NAV. Alle versies worden ondersteund. 

Minder fouten, geen papierwerk

Als u van een papieren administratie overstapt op een volledig geautomatiseerde, mobiele administratie worden er veel minder fouten gemaakt. Registraties van artikelen worden gecontroleerd met de ingebouwde barcodescanner. 

Online en offline functionaliteit 

De belangrijkste werkprocessen kunnen worden uitgevoerd zonder netwerkverbinding. Het resultaat: een stabiele oplossing met uitstekende prestaties. 

Gebruiksvriendelijk

Mobile WMS is ontwikkeld om gebruikers zo min mogelijk te laten klikken en zo min mogelijk irrelevante informatie aan te bieden. Medewerkers hoeven minder lang te worden opgeleid en leren snel met de oplossing werken. 

Aanpasbaar op basis van uw behoeften

De standaardfunctionaliteit is voldoende voor de meeste bedrijven, maar soms zijn er speciale processen waarvoor een speciale oplossing nodig is. Mobile WMS kan eenvoudig worden uitgebreid met aangepaste functies. Alle bewerkingen worden rechtstreeks in Dynamics NAV of Business Central uitgevoerd. 

Op zoek naar een klantgerichte ERP oplossing?