Power BI - Van gegevens naar inzicht

Van gegevens naar inzicht naar actie met power bi desktop

Maak rijke, interactieve rapporten rapporten waarmee visuele analyses altijd binnen handbereik zijn, helemaal gratis.

Maak verbinding met uw gegevens, waar deze zich ook bevinden 

Krijg toegang tot honderden ondersteunde gegevensbronnen, zowel on-premises als in de cloud, zoals Dynamics 365, Salesforce, Azure SQL DB, Excel en SharePoint. Houd uw gegevensbronnen up-to-date door deze geautomatiseerd incrementeel te vernieuwen. Met Power BI Desktop kunt u grondige inzichten verkrijgen voor een breed scala aan scenario's. 

 

Gegevens eenvoudig voorbereiden en modelleren

Gegevensvoorbereiding kan heel veel tijd vergen, maar dat is niet nodig. Win uren van uw dag terug door de self-service Power Query-ervaring waarmee miljoenen Excel-gebruikers vertrouwd zijn. U kunt gegevens in Power BI opnemen, transformeren, integreren en verrijken.

Gegevens eenvoudig voorbereiden en modelleren
Geavanceerde analyses combineren met de vertrouwdheid van excel

Geavanceerde analyses combineren met de vertrouwdheid van excel 

Met Power BI-functies als snelle metingen, groeperen, prognoses en clustering geeft u zakelijke gebruikers de mogelijkheden om gegevens uitgebreid te analyseren en patronen te identificeren die ze anders wellicht hadden gemist. Ervaren gebruikers hebben met krachtige DAX-formules de volledige controle over hun model. Als u bekend bent met Excel, voelt u zich al snel thuis in Power BI.

Interactieve rapporten maken die zijn afgestemd op uw bedrijf 

Maak prachtige rapporten met interactieve gegevensvisualisaties. Vertel het verhaal van uw gegevens via een canvas met functionaliteit voor het slepen en neerzetten en honderden moderne gegevensvisuals van Microsoft en partners, of maak uw eigen visuals met behulp van het open source-framework voor aangepaste visuals van Power BI. Ontwerp uw rapport met hulpmiddelen voor thema's, opmaak en lay-out. 

Interactieve rapporten maken die zijn afgestemd op uw bedrijf
Iedereen kan overal ontwerpen

Iedereen kan overal ontwerpen

Maak visuele analyses mogelijk voor de mensen die dit nodig hebben. Maak rapporten die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten die mensen onderweg kunnen bekijken. Publiceer vanuit Power BI Desktop naar de cloud of on-premises. Sluit rapporten die gemaakt zijn in Power BI Desktop in bestaande apps of websites in.

bron: https://powerbi.microsoft.com/nl-nl/desktop/

 

Op zoek naar een klantgerichte ERP oplossing?